ILMOITTAUTUMINEN 2018 SOUTUUN

Ilmoittautuminen 2018 Kansansoutuun käynnissä!

Tervetuloa mukaan. Retken palvelut järjestää Satakunnan Kansansoutu ry. Palvelumaksuun sisältyy tapaturmavakuutus palvelupaikoilla, varusteiden kuljetus, päivittäiset kahvitarjoilut taukopaikoilla, apu voimalaitosten ohituksessa (kirkkoveneet siirretään järjestäjien trailereilla venemiehistön avustuksella), leiriytyminen Kokemäellä (Riste) ja Harjavallassa, iltaohjelmat (liput) sekä retkiopas, palvelupassi ja muistotarra. Satakunnan Kansansoutu ei järjestä soutua, retkeläiset suorittavat matkaosuudet omalla vastuullaan.

Palveluihin ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistujien palvelut ja tuotteet suoraan tämän sivuston verkkokaupan kautta. Maksu suoritetaan venekunnittain (= samalla maksulla koko miehistön palvelumaksut). Maksun jälkeen tuleva tilausvahvistuksen kuitti on oltava retkellä mukana. Valitse tuotteet ja lisää ostoskorissa henkilö- ja kappalemäärät sekä täydennä kassalla kulkuvälineen ja retkeläisten tiedot. (Toinen vaihtoehto on maksaa venekunnan palvelumaksut tilisiirrolla pankkitilillemme.)

Osallistujien 2018 palvelumaksut:

  • Koko retki kirkkoveneessä 36 euroa / henkilö.
  • Koko retki pienveneessä 42 euroa / henkilö.
  • Yhden päivän matkaosuus 30 euroa / henkilö.
  • Kahden päivän matkaosuus 36 euroa / henkilö.

Lisäpalvelut:

  • Retkeilijän ateriapaketti, sisältää maksulliset ruokailut ja aamupalat, 54 euroa / henkilö.
  • Koulumajoituspaketti, kahden yön majoitus sisätiloissa, 1 euroa / henkilö.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla, 19 euroa / kpl.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla + omalla logolla 29 euroa / kpl.

Retkelle osallistuminen on mahdollista peruuttaa ennen tapahtumaa esteen, kuten sairauden tai loukkaantumisen sattuessa. Retkikunnan muutoksista on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Toinen vaihtoehto on maksaa venekunnan palvelumaksut tilisiirrolla pankkitilillemme.


Satakunnan Kansansotu ry

FI46 5127 1440 0001 77

Merkitse viestiosaan yhdyshenkilön nimi (sukunimi, etunimi), osoite, puhelin, kulkuväline (koodit: Ka=kanootti So=soutuvene Kv=Kirkkovene), yhteinen henkilömäärä. Ilman edellä mainittuja tietoja ilmoittautumista ei voi käsitellä. Kirjoita tiedot yhteen "pötköön" pankkitietolomakkeelle. Siihen mahtuu 70 merkkiä. Koko miehistön maksu on suoritettava samalla suorituksella.

Huom! Kuitti maksusta on oltava retkellä mukana.