ILMOITTAUTUMINEN 2021 SOUTUUN!

Ilmoittautuminen 2021 Kansansoutuun!

Tervetuloa mukaan vuoden 2021 Kansansoutuun. Retken palvelut järjestää Satakunnan Kansansoutu ry.

Palvelumaksuun sisältyy tapaturmavakuutus palvelupaikoilla, varusteiden kuljetus, päivittäiset kahvitarjoilut taukopaikoilla, apu voimalaitosten ohituksessa (kirkkoveneet siirretään järjestäjien trailereilla venemiehistön avustuksella), leiriytyminen Kokemäellä (Riste) ja Harjavallassa, iltaohjelmat (tanssit ym.) sekä retkiopas, palvelupassi ja muistotarrat. Satakunnan Kansansoutu ei järjestä soutua, retkeläiset suorittavat matkaosuudet omalla vastuullaan ja omalla kulkuvälineellään.

Palveluihin ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistujien palvelut ja tuotteet suoraan tämän sivuston verkkokaupan kautta. Maksu suoritetaan venekunnittain (= samalla maksulla koko miehistön palvelumaksut). Maksun jälkeen tuleva tilausvahvistuksen kuitti on oltava retkellä mukana. Valitse tuotteet ja lisää ostoskorissa henkilö- ja kappalemäärät sekä täydennä kassalla kulkuvälineen ja retkeläisten tiedot.

Osallistujien palvelumaksut vuoden 2021 Kansansoutuun:

Osallistujien palvelumaksut:
  • Kolme päivää (koko retki) 50 euroa / henkilö. ( 1.5.2021 alkaen 50e / henkilö ja 20.6.2021 alkaen 60e / henkilö)
  • Kahden päivän matkaosuus 40 euroa / henkilö.
  • Yhden päivän matkaosuus 35 euroa / henkilö.
  • Kolme päivää nuori henkilö 25 euroa. ( 20.6.2021 alkaen 35e / henkilö)
Lisäpalvelut:
  • Retkeilijän ateriapaketti, sisältää maksulliset ruokailut ja aamupalat, 55 euroa / henkilö (Lähtöpaikalla ateriapaketti maksaa 60 €).
  • Koulumajoituspaketti, kahden yön majoitus sisätiloissa, 10 euroa / henkilö.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla, 18,50 euroa / kpl.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla + omalla logolla tai tekstillä 28 euroa / kpl

Retkelle osallistuminen on mahdollista peruuttaa ennen tapahtumaa esteen, kuten sairauden tai loukkaantumisen sattuessa. Peruutuksen omavastuuosuus on 10€/henkilö.
Retkikunnan muutoksista on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.

Venekunnan palvelumaksut voi myös maksaa tilisiirrolla pankkitilillemme ja ilmoittaa venekunnan tiedot tarkemmat tiedot sähköpostilla.

Satakunnan Kansansotu ry
FI46 5127 1440 0001 77

Merkitse viestiosaan yhdyshenkilön nimi (sukunimi, etunimi), osoite, puhelin, kulkuväline (koodit: Ka=kanootti So=soutuvene Kv=Kirkkovene), yhteinen henkilömäärä. Ilman edellä mainittuja tietoja ilmoittautumista ei voi käsitellä. Kirjoita tiedot yhteen "pötköön" pankkitietolomakkeelle. Siihen mahtuu 70 merkkiä. Koko miehistön maksu on suoritettava samalla suorituksella. Lähetä lisäksi miehistön nimet sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.

Huom! Kuitti maksusta on oltava lähtöpaikalla mukana.

Yrityksille ja yhteisöille teemme pyynnöstä myös perinteisen paperilaskun. Lähetä laskutustiedot ja -osoite, yhteyshenkilön yhteystiedot sekä ostokset (kulkuväline jne), veneen nimi, kapteenin ja miehistön nimet sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.
Checkout - Oma maksutapa kaikille