ILMOITTAUTUMINEN 2018 SOUTUUN

Ilmoittautuminen 2018 Kansansoutuun käynnissä!


Verkkokaupan kautta ilmoittautuminen suljettu 12.7. Voit ilmoittautua vielä mukaan lähtöpaikalla perjantaina 13.7.2018 klo 7:00 - 10:00.


Lähtöpaikka Marttilankatu 22, 38200 Sastamala. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan. Retken palvelut järjestää Satakunnan Kansansoutu ry. Palvelumaksuun sisältyy tapaturmavakuutus palvelupaikoilla, varusteiden kuljetus, päivittäiset kahvitarjoilut taukopaikoilla, apu voimalaitosten ohituksessa (kirkkoveneet siirretään järjestäjien trailereilla venemiehistön avustuksella), leiriytyminen Kokemäellä (Riste) ja Harjavallassa, iltaohjelmat (liput) sekä retkiopas, palvelupassi ja muistotarra. Satakunnan Kansansoutu ei järjestä soutua, retkeläiset suorittavat matkaosuudet omalla vastuullaan ja omalla kulkuvälineellään.

Palveluihin ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistujien palvelut ja tuotteet suoraan tämän sivuston verkkokaupan kautta. Maksu suoritetaan venekunnittain (= samalla maksulla koko miehistön palvelumaksut). Maksun jälkeen tuleva tilausvahvistuksen kuitti on oltava retkellä mukana. Valitse tuotteet ja lisää ostoskorissa henkilö- ja kappalemäärät sekä täydennä kassalla kulkuvälineen ja retkeläisten tiedot. (Toinen vaihtoehto on maksaa venekunnan palvelumaksut tilisiirrolla pankkitilillemme.)

Osallistujien palvelumaksut:

  • Koko retki kirkkoveneessä 45 euroa / henkilö.
  • Koko retki pienveneessä 50 euroa / henkilö.
  • Yhden päivän matkaosuus 40 euroa / henkilö.
  • Kahden päivän matkaosuus 45 euroa / henkilö.
Lisäpalvelut:
  • Retkeilijän ateriapaketti, sisältää maksulliset ruokailut ja aamupalat, 54 euroa / henkilö.
  • Koulumajoituspaketti, kahden yön majoitus sisätiloissa, 10 euroa / henkilö.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla, 16,50 euroa / kpl.
  • Kansansoudun laadukas T-paita logolla + omalla logolla tai tekstillä 27,50 euroa / kpl

Retkelle osallistuminen on mahdollista peruuttaa ennen tapahtumaa esteen, kuten sairauden tai loukkaantumisen sattuessa. Retkikunnan muutoksista on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Toinen vaihtoehto on maksaa venekunnan palvelumaksut tilisiirrolla pankkitilillemme.


Satakunnan Kansansotu ry

FI46 5127 1440 0001 77

Merkitse viestiosaan yhdyshenkilön nimi (sukunimi, etunimi), osoite, puhelin, kulkuväline (koodit: Ka=kanootti So=soutuvene Kv=Kirkkovene), yhteinen henkilömäärä. Ilman edellä mainittuja tietoja ilmoittautumista ei voi käsitellä. Kirjoita tiedot yhteen "pötköön" pankkitietolomakkeelle. Siihen mahtuu 70 merkkiä. Koko miehistön maksu on suoritettava samalla suorituksella. Lähetä lisäksi miehistön nimet sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.

Huom! Kuitti maksusta on oltava lähtöpaikalla mukana.

Voimme tehdä yrityksille perinteisen paperilaskun eli lähetä laskutustiedot ja -osoite, yhteystiedot sekä ostokset, veneen nimi, kapteenin ja miehistön nimet sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.kansansoutu@gmail.com.