Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimintaohjeet hätätilanteissa

Kun kohtaat hätätilanteen tai tarvitset kiireellisesti viranomaisapua paikalle tai kun tiedät tai epäilet hengen, terveyden, omaisuuden tai ympäristön ollessa uhattuna tai vaarassa sisävesialueilla, soita hätänumeroon 112. Hätäpuhelun soittajan on aina hyvä tietää sijaintinsa, myös vesillä.

112 Suomi -sovellus voi tässä kohtaa olla korvaamaton ja auttaa avun nopeasti perille oikeaan paikkaan. Lisätietoa 112 Suomi -sovelluksesta >

Lataa 112 Suomi -mobiilisovellus puhelimeesi

Toiminta hätätilassa joella!

Soita hätänumeroon 112

Mitä on tapahtunut?

Onnettomuus? Sairauskohtaus? Onko ihmisiä vaarassa?

Missä ?

Älä sulje puhelinta ennen kuin saat luvan.

Noudata saamiasi ohjeita.

Ensiapu ja hoitopisteet palvelupaikoilla!

Matka tehdään omalla vastuulla ja omin ensiaputarvikkein.

Vakuutus

Satakunnan Kansansoutu ei järjestä soutua, retkeläiset suorittavat matkaosuudet omalla vastuullaan. Osanottajat on vakuutettu Suomen Ladun vakuutuksen kautta palvelupaikoilla. Palvelupaikalla tapahtuneesta vahingosta on ilmoitettava välittömästi tj, Tapio Soiniselle. Korvausta haettaessa vakuutettu täyttää tapaturmailmoituksen. Lomakkeita saa varusteautosta. Vakuutetun nimi täytyy löytyä lähtöpaikalla jätetystä aluksen miehistön nimiluettelosta. Päivittäin vaihtuvissa miehistöissä kipparin tulee ilmoittaa nimiluettelo aamuisin varusteautoon. Puutteelliset tiedot vaikuttavat vakuutusturvaan.