Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ateriapaketti, koko retki / henkilö

Koko retken ateriapaketti / henkilö. Ateriapaketti sisältää yhteistyökumppanien järjestämät ruokailut ja aamupalat: 

Pe 14.7. Äetsän voimalaitos, taukopaikka - ruokailu - jauheliha- tai kasviskeitto, leipä (myös gluteeniton) ruokajuomat ja kahvi. Hinta 10 euroa. Järjestäjä Äetsän Kunto 81.

Pe 14.7. Risten koulu, leiriytyminen - ruokailu - broileri-, kebab- tai kasviskiusaus, salaatti, leipä (myös gluteeniton), ruokajuomat ja kahvi. (Tarpeen mukaan myös maidotonta  ruokaa.)  Hinta 12 euroa. Järjestäjä Ravintola Hakuninmäki. 

La 15.7. Risten koulu - aamupala - puuro, maito, leipä, levite, leike, kurkku/tomaatti ja kahvi/tee. Hinta 10 euroa. Järjestäjä Ravintola Hakuninmäki.

La 15.7. Kokemäki, Tulkkila - ruokailu - noutopöytä, lihapullat kastikkeessa (myös gluteeniton- ja kasvisvaihtoehto), perunat, lämpimät kasvikset, salaatti, leipää (myös gluteenitonta) ja ruokajuomat. Kahvi/tee. Hinta 10 euroa. Järjestäjä Tmi Kirsi Seppälä.

La 15.7. Harjavalta, Koulukeskus, tapahtuma-aukio - ruokailu - jauheliha-makaronilaatikkoa ja broileria kastikkeessa ja riisiä, myös gluteiiniton ja kasvisruoka, ruokajuomat, kahvi. (Tarpeen mukaan myös maidotonta ruokaa.) Hinta 12 euroa. Järjestäjä Ravintola Hakuninmäki 

Su 16.7. Harjavalta, Koulukeskus, tapahtuma-aukio - aamupala - puuro, maito, leipä, levite, leike, kurkku/tomaatti. Hinta 10 euroa. Järjestäjä Ravintola Hakuninmäki.

Su 16.7. Nakkila, Arantilankoski - ruokailu - makkara- tai kasviskeitto, ruokajuomat ja kahvi. Hinta 10 euroa. Järjestäjä Nakkilan VPK.

Lähtöpaikalta ja verkkokaupasta ostettuna hinta 75€ (sis. alv 14%, + 1 euro KS:n ruokalippujen paino- ja maksuvälityskuluja) 

Oikeus muutoksiin pidetään.

Hinta:75.00 €